İSTANBUL ŞİŞLİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Kapanış Programı

2022 ? 2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Kapanış Programı İlçemiz Handan Ziya Öniş İlkokulu'nda gerçekleştirildi.
2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Kapanış Programı

2022 ? 2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Kapanış Programı İlçemiz Handan Ziya Öniş İlkokulu'nda Şişli Kaymakamı Sayın Ahmet Gazi KAYA, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sevgi YÜCEL, Şişli Emniyet Müdürü Sayın Özay KAYHAN, Şişli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sayın Muarrem DEMİRBAŞ ve Sayın Musa DARILMAZ'ın katılımıyla gerçekleşti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştiren İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet Gazi KAYA, velilerin öğrenciler tarafından karnedeki notlarının sadece bir yıllık notları olduğunu ve öğrencilerin bu notlara göre değerlendirilmemesini, hepsinin değerli olduğunu ifade etti. Programda Handan Ziya Öniş İlkokulu öğrencileri dans ve müzik gösterilerini izleyicilere sundu.

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde yaşanan felaketin ardından etkilerini azaltmak amacıyla hem deprem bölgesinde hem de deprem bölgesine destekte bulunan öğretmen, idareci ve memurların başarı belgelerini Şişli Kaymakamı Sayın Ahmet Gazi KAYA ve Şişli İlçe Milli eğitim Müdürü Sayın Sevgi YÜCEL takdim etti. Aynı zamanda ilçemizde görev yapan ve emeklilik hayatına geçiş yapan okul müdürlerimize plaket takdim edildi.

Sahne programlarının ardından okul giriş katında okul öncesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu yıl sonu sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Program 1.sınıf öğrencilerinin karneleri ile buluşmasından itibaren tamamlandı.

Vali Konağı Cad. Güzelbahçe Sok. No2 Nişantaşı/Şişli - (0212) 296 65 636465

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.